Bilen til Lillegull

IMG_2403IMG_2402IMG_2401IMG_2400

Bilen til Lillegull, a set on Flickr.

Se så fin bil Lillegull får etterhvert! For snaue fire uker siden var vi på bilsentralen til Nav på Økern i Oslo. Til avtalt møte med ei veldig koselig saksbehandler der🙂 Den bilen som er prisforhandlet og mest hensiktmessig for Emily er en Mercedes Vito, ekstra lang🙂 Det såkalte «bilbeviset» etter vårt møte kom snart i posten, og pappa har allerede vært hos bilforhandler og de har sendt over tilbud til Nav. Om saksbehandlingstiden går «vår vei», mente vår kontaktperson at bilen vil stå i vår oppkjørsel om ca. 6 måneder. HURRA🙂 Vi var forberedt på et år, og klart vi er forberedt på det nå også, så blir vi bare positivt overrasket om den skulle komme før – men har en god følelse som dette da jeg er evig opptimist he he🙂

Det vil være en rampe bak (hjelp den kommer til å ta plass!) man kan ta ned/ut slik at vi kan enkelt trille inn vogn og andre hjelpemidler inn i bilen. Emily får et supersete-et nyutviklet sete (helt sikkert designet av en pappa!) innstallert i bilen, slik at hun slipper å ha både eget bilsete oppi et annet sete🙂 Så kan vi heise dette setet ut av bilen og ned, slik at det blir minst mulig løft fra vogn til bil, og vi slipper å gjøre dette inni bilen. Det blir FANTASTISK!!!

Så tenker mange kanskje, får Emily denne bilen? Vel nesten, vi betaler ca kr. 75 000,- i egenandel pluss litt til. (deriblandt radio, som ikke fulgte med) Men alt av «ekstrautstyr» som Emily trenger (sotede vinduer, ryggesensor etc.) er dekket. Når alt var plusset på så kom bilen på over 600`- så for å si det sånn, jeg er glad jeg jobber og betaler skatt med glede! Og sist men ikke minst, glad for at vi bor i NORGE! Vi må ha denne bilen i 11 år, så vi får pleie den godt🙂 For spesielt interresserte klikk på linken http://www.mercedes-benz.no/content/norway/mpc/mpc_norway_website/no/home_mpc/van/home/new_vans/models/vito_639/crewbus_.flash.html

Ingen flere tunge og vanskelige løft, ingen flere frustrasjoner om å få plass til både vogn og rullestol (og at begge deler ut og inn av bilen x antall ganger), ingen utvelgelse om hva vi må la være igjen hjemme🙂

Ikke verst å være 3 år og snart bil-eier!

2 thoughts on “Bilen til Lillegull

  1. Det er mange som liker å klage på alt som er galt i samfunnet, men vi er utrolig priviligerte som lever i et land der folk får hjelp når de trenger det. Jeg har også alltid sagt at jeg betaler min skatt med glede! Lykke til med ny bil, den kommer nok til å lette hverdagen mye for dere:-)

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s