Ny fantastisk utedress

20140213_174229 by LILLEGULL2010
20140213_174229, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr. En liten foto-session torsdag kveld, samme ettermiddag vi hadde fått dressen…HERLIG!! Se også den skjønne strikkede nye lua fra MIMMI❤ TUSEN TAKK FOR ALT DU STRIKKER MIMMI!!!

Sjekk ut den herlige nye dynedressen til Lillegull! Aina tok som vanlig utfordringen fra oss når vi ikke fant passende utedress til Emily i vanlig handel🙂 https://www.facebook.com/KnotteklaerTilBarnMedAndreOgSpesielleBehov

Var heldig og fant dress januar i fjor etter mye leting, størrelse 3 år, den gjorde nytten i fjor vinter og har også blitt brukt frem til nå. Men den ha vært fryktelig trang i det siste, og umuligå ha ortoser under. Fra 4 år og oppover er det mest «parkdresser» å få tak i. Ikke de «babyfasongene» som er til de minste, og som er fasongen som fungerer best for barn som Emily. Emily blir jo mest liggende, til dels sittende i vogn og bilsete. Stor forskjell på hva som er både mest behagelig og praktisk da. Parkdresene er det masse lommer og styr på, tunge i stoffet ofte og trange i ermene. Siden Emily bruker ortosene på hendene sine, og til tider så er hun litt «motvillig» å kle på, så er det viktig med vide gode ermer. Jeg ba om «flaggermusermer» slik vi hadde på 80 tallet, og det har vi fått🙂 Glidelås helt ned, slik at beina er lette å få på.

Nå kan jeg brette ut hele dressen, legge Emily oppå og så «pakke dressen rundt og på henne». Er det ikke fantastisk?!

Se flere profesjonelle bilder  samt detaljer/fakta om dressen på linken under, hentet fra sydamen selv på hennes facebookside. Og for de av dere – som har barn med andre og spesielle behov – og som ennå ikke har sjekket ut hva knotteklær har å by på- nøl ikke med å ta kontakt! Hun syr på bestilling, slik at det er bare å komme med ønsker🙂 Tilpasset hvert enkelt barn❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s