Resonanse madrass med musikkabinett

20140214_100858 (1) by LILLEGULL2010
20140214_100858 (1), a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Emily har vært så heldig å «arve» en herlig stor komfortabel madrass, med oppbygde kanter, samt et tilhørende stereoanlegg fra en annen bruker🙂 Lyden fra musikkanlegget kan overføres til madrassen, og gjett om ikke Emily liker det!!! Hun elsker jo fra før vibrasjonsmatta si (som nå har fast plass i hengekøya, genialt også for mor!) og nå ble det i tillegg musikk til vibrasjonene, LYKKE FOR LILLEGULL❤

Vi fikk det mens hun var febersyk, og den var gull verdt å ha slik at vi fikk vekslet enda mere på med de forskjellig aktivitetene hun har:-) Så da fikk mor vasket og ordnet litt igjen i Emily`s hjørne i stua, pakket sammen den vanlige matta (som vi heller tar frem hvor som helst i stua når det er behov,og ruller den heller bort etter bruk) og det ble riktig så koselig sammen med bl.a. boblerøret og hengekøya. Må ta flere bilder til helgen av hele Emily`s univers🙂

Dette fantastiske hjelpemiddelet kommer fra Amajo as, og kan sees her via nettkatalogen: http://amajo.no/kataloger – bla til side 29🙂

Utdrag fra Amajo`s katalog under produktkategorien «Musikkvibrasjoner/Auditivt»:

Har du noen gang blitt rørt når du hører musikk?

Selvfølgelig har du det. Musikk har en fantastisk evne til å påvirke følelser og bevegelser og har en positiv innvirkning på vår helse, vår mentale tilstand og hjernens utvikling. Vi tenker gjenre på musikk som noe vi hører,men vi oppfatter også vibrasjonene fra musikken i hele kroppen og ikke minst i øret. Denne sanseopplevelsen utgjør grunnlaget for vibroakustisk terapi. Den er også en viktig kanal for den som ikke hører godt. Vårt sortiment av resonanseprodukter fordeler disse vibrasjonene så de lettere oppleves med hele kroppen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s