Dusjstolen har kommet

20140405_10563020140405_10543820140405_10564220140405_105544

Ivrige og faste blogglesere husker kanskje innlegg tidligere i vinter om Flamingo dusj-og toalettstol http://www.etac.no/no/no1/produkter1/junior/bad-og-toalett/flamingo/ hvor avlaster Karine var ivrig fotograf og var med på utprøvinga da mor ikke kunne. Endelig så ankom denne stolen vår adresse forrige uke, og endelig i helga fikk vi tilpasset den og festet seler etc. slik at Emily fikk prøvd det på ordentlig🙂

Victoria var ivrig medhjelper🙂 20140405_111951 20140405_111948Emily har fått to stk. av den samme, slik at de også har en fast i svømmehallen der hvor hun har bading hver fredag med barnehagen. Denne har flere bruksområder, da den også har potte under, men kan også fjernes for så å kjøre «over vanlig toalett» om man ønsker det. Den er super å trille inn i en dusj, samt ut i svømmehallen/badet. Setet kan taes av om man ønsker å bruke setet i badekar. Det er sistnevnte som Emily vil bruke det her hjemme til🙂 Med bare litt «håndskruing» fikk man setet lett av, festet sugekopper på og vips så satt Lillegull supert oppi der mens hun badet!

Det har vært vanskelig å få badet henne i det siste, da hun har vokst litt ut av et enkelt «liggeskall» vi har brukt uten noen fester. Hun vil jo helst «opp», og det har vært litt utrygt selv om man er der. Nå får vi vasket håret ordentlig da hun kan sitte oppreist🙂 Og sist men ikke minst så passet det heldigvis akkurat oppi det mobile badekaret(som kan innstilles i rett høyde-manuelt-også fra Etac) hennes. Ikke akkurat verdens beste plass, men det gikk. Neste gang skal vi sette det oppi det vanlige badekaret så kan hun og storesøster bade sammen igjen. Problemet da er at det er tungt å løfte Emily inn og ut. Drømmer meg stadig vekk bort til det fremtidige badet hennes, med heis, og i 1. etg…DET skal bli godt det for liten og stor!🙂 Og da skal denne stolen være den faste dusjstolen (og etter hvert do stolen om Emily skulle komme til å komme inn i en fast rutine her etter hvert) «parkert» i dusjen🙂 (Pr. i dag har vi ingen dusj på våres to bad hvor vi kan trille inn til dessverre…) Hun elsker jo å dusje den jenta🙂 Det har blitt en del dusjing for henne liggende på hennes nedfellbare stellebord på badet.

Resten av helgen var fin for Emily🙂 Ingen flere kramper🙂 Hun koste seg hjemme med pappa og slappet av søndag mens Victoria og jeg koste oss i bursdag til min grand-niese❤ Kos for storesøster med litt «alene-tid» og litt enklere å ta ut uten å organisere så mye når vi skal avgårde med Emily❤ Hun var jo på farta lørdag da vi var hos Mimmi og Ofa❤ Og nå har Emily vært på Tua siden i går, i morgen er hun hjemme igjen🙂 Gleder oss til mange fine badestunder i den nye stolen, neste gang med MYE mere skum!

20140405_113324

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s