Febersyk og slapp

Febersyk og slapp

Vært et par tøffe netter og dager for Lillegull. I natt steg feberen til 39.4, og selv etter jevnlig med smertestillende så kryper den ikke under 38.5. Når hun i tillegg har ganske lav kroppstemperatur til vanlig, så er dette ganske mye feber for henne😦 Kun bleie på seg i dag, og hatt kald klut på panna ofte. Så har hun ligget og døset av ofte, sovner nesten før hun brått kvikner til. Ikke da med det klassiske smilet hennes, men heller slapp og litt lei seg nesten. Litt gråt i perioder, men mest av alt veldig slapp. Og for ei jente som ikke sover på dagtid normalt, og som sliter med å falle til ro ofte om kveldene-vel ingen tvil om at der noe som herjer i kroppen hennes da hun mest av alt bare vil sove. Øynene flakker opp og igjen, hun liker jo å få med seg det som skjer rundt henne…Selv om man er syk kan man ikke gå glipp av noe! Og plutselig kan hun klappe i hendene sine da-utrolig søtt! Der har hun litt til felles med storesøster Victoria, hun er aldri helt rolig selv om høy feber! Full fart🙂 Men resten av kroppen er rolig da. Ingen spark med armer og ben slik hun pleier.

Stygg hoste. Og siden hun har hatt feber siden lørdag kveld, og har «hanglet» med forkjølelse et par uker før det, tok vi en tur til legen i dag. Verdens beste legesenter vi tilhører. Jeg visste at Emily`s faste lege hadde fri tirsdager, men kom til kollega som sjekket grundig øre, hals og lunger. Det er den evinnelige lungebetennelsen jeg alltid er redd for at hun skal få…

Men dette så greit ut🙂 Lettelse. CRP var 42, akkurat i grenseland mht til behandling eller ikke. Legen ville at vi kom tilbake i morgen for ny måling. Håper den har gått ned i morgen og ikke har økt. Hun har en roligere pust ikveld her hun sover, i natt var hun veldig tungpustet. Vi får jo bare ta dagene til hjelp…Det passer jo aldri å bli syk!❤ Hun skulle jo egentlig reist til Tua i går (avlastningsboligen) men det måtte vi avlyse da.

Pga. feberen og hosten (mye slim har kommet opp takket være c-pap) har hun sovet mye urolig og vært en del våken på natten

God bedring Lillegull – mamma passer på deg i natt – håper du får en god natt søvn og at du snart blir frisk❤

2 thoughts on “Febersyk og slapp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s