Hipp Hipp Hurra

Vi har hatt en herlig 17. mai🙂 Først  så to store og to små på barnetog i byen, Emily i superform av orkestermusikk. Jo høyere/nærmere toget jo bedre! Victoria og koste seg stort sett, bortsett fra en liten gråtetokt pga. hundrelappen hun hadde fått til is. Ikke så lett å være fem år bestandig og forstå fullt ut at hun da har mindre penger rtter å ha kjøpt en is…Samtidig som hun sa at hun hadde nok til og kjøpe 4 is🙂

Rebecca jobbet i dag på sin nye jobb Nøtterø Bakeri i Storgata. Der var det hektisk da vi satt oss ned der for et horn-rundstykke og kaffe🙂 Deretter hentet vi Nikita i Holmestrand for så å kjøre til Ofar på sykehjemmet. Kjempekos «tradisjon» å være der litt på 17. mai (andre gangen i år) Godt å se min pappa igjen, og kos da vi var flere som kom fra familien🙂 Begge småjentene sovnet i bilen på vei hjem, og om mor og far kunne lukket øynene så hadde nok vi sovnet og!

Det ble til at Victoria og jeg gikk ned for å se på Borgertoget, folket og stemningen ;.) Etter hvert en veldig rolig og avslappende 17. mai kveld her hjemme🙂 Under følger en link/slideshow for dagens hendelser🙂

Vel overstått 17. mai til alle Emily`s følgere!

This slideshow requires JavaScript.

17. mai 2014 018 17. mai 2014 021 17. mai 2014 020 17. mai 2014 09317. mai 2014 10417. mai 2014 10517. mai 2014 10717. mai 2014 108

One thought on “Hipp Hipp Hurra

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s