En herlig pinse

Jammen var det deilig med langhelg! Tre dager på rad uten de store planene, ikke så mye «taxi-kjøring»(de som er ungdomsforeldre vet hva jeg mener :-)) og familietid🙂 Så har jo også eldstesøster fått lappen, en ny verden der ute for henne🙂 Ekstra kos å ha begge de store jentene hjemme også mye, og de «små» var i superform. Emily elsker å være ute. Om det så er på verandaen i pandastolen eller hengekøya. På trampolina eller i skallsetet i gresset🙂 Vi har sett mange sommerfugler! Herlige sommer🙂 Gått turer og kost seg i vogna eller i huska inne-den er sjelden feil! Fikk til et besøk hos Ofa på hjemmet i går, hun likte å kose skjegget hans🙂 Det er så godt å se hvor tydelig hun liker å kjenne, føle og sanse forskjellige inntrykk. Det gir oss så mye! Ikveld har det vært sommerfest i barnehagen, vi stilte mannsterke opp hvor Rebecca og Mimmi også var med. Victoria og skolestarterne stod for underholdningen, og de fikk hver sin perm. STAS🙂 Tenk at verdens beste lille storesøster er skolestarter!

En fin pinsehelg, men skal også innrømme det var godt når hverdagen kom igjen og…Godt med rutiner, barnehage og jobb også🙂 Her er et lite bilderas fra helgen

This slideshow requires JavaScript.

En god uke til alle Emily`s følgere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s