Emily på tivoli

Revetaldagen 2014 012 Revetaldagen 2014 013 Revetaldagen 2014 014 Revetaldagen 2014 015

I dag tok vi fri fra vannlekkasje, hus, rydding og vasking🙂 Litt kvalitetstid ute av huset med småjentene gjorde godt🙂 Ekstra kos at Rebecca og Marcus også var med🙂 Vi var i min barndomskommune Re, da det har vært Revetaldagene siden torsdag, og i dag var siste dag🙂 Vi var innom pappa og Nikita som begge jobbet på Sport1, der myldret det av folk på jakt etter ekstra gode kupp🙂 Så var vi på tivoliet, noe Victoria hadde gledet seg stort til siden i går kveld🙂 Litt skummelt først i den bratte sklia, så når hun kom på toppen måtte mor krabbe etter. Men etter noen få minutters «overtalelse» så fikk jeg henne med meg ned igjen sammen med ei annen lita jente🙂  Tror vel mor var minst like «redd» som Victoria he he… Men etter en gang sammen ned så sprang hun opp og sklei ned i full fart mange ganger før neste karusell.

Høydepunktet til Emily i dag var når hun, Victoria og jeg tok «tekopp» i sammen🙂 Gjett om Emily lo og lo!! Marcus og Rebecca stod på sidelinjen og ga oss ekstra fart hver gang vi kom forbi, samt at de fotograferte oss🙂 GØY!!! Lillegull elsker action, så en rullerende tekopp var perfekt! Både jeg og Victoria ble litt kvalme og svimle på slutten, antar Emily også ble det selv om hun lo mer jo fortere det gikk. Det gjorde jo Victoria og jeg også🙂

Etterpå så reiste vil til Holt, hvor Marcus og Rebecca hjalp Mimmi med å lage rømmegrøten🙂 Ofa var i superform, «spratt» opp av stolen i dag og trengte ikke alltid stokk eller gåstolen heller. Så godt🙂 han hadde kjøpt nye spreke fargerike joggesko av Nikita, gleder meg til å se han i gangene på sykehjemmet neste gang han skal dit med de på! Må være hjemmets sprekeste 88 åring!🙂 Kjempekos å være på Holt en tur igjen🙂 Alt i alt en HERLIG LØRDAG🙂

 

Revetaldagen 2014 017 Revetaldagen 2014 030 Revetaldagen 2014 031 Revetaldagen 2014 033 Revetaldagen 2014 034 Revetaldagen 2014 035 Revetaldagen 2014 036 Revetaldagen 2014 037 Revetaldagen 2014 038

God helg til alle Emily`s følgere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s