Emily`s fremtid

graving 2014 009

Se her «bygges Emily`s fremtid!» I dag begynte de å grave i hagen vår, der tilbygget skal stå🙂 ENDELIG! EN GLEDENS DAG! Det var rart å komme kjørende hjem fra jobb, kjente oss knapt igjen utenfor da hage var gjort om til en graveplass og hekken var borte🙂 LYKKE🙂 De er nå ferdig mht til graving/nye rør utvendig i forbindelse med vannlekkasjen, utrolig takknemlig og glad for at gravingen til påbygget ble startet rett etterpå🙂

Så her blir det rom til Emily, rom til oss og bad🙂 Nytt kjøkken lages i eksisterende bygg, dvs. der hvor Emily har sitt hjørne nå i en av våre tre stuer🙂 Gleder oss! Det blir en ny verden å få alt til Emily og oss på en flate🙂 Spesielt å bade henne uten å gå i trapper blir en fryd!

Emily litt tankefull slik hun ofte kan være, på vei til barnehagen i dag morges

Emily litt tankefull slik hun ofte kan være, på vei til barnehagen i dag morges

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s