Emily i vannkrig

Emily i vannkrig!

Emily i vannkrig!

I går tikket dette herlige bildet inn på mobilen min på jobben, sendt fra barnehagen🙂 Med teksten: «Emily er med på vannkrig!» Utrolig herlig og gøy å se! Og «enda mere herlig og gøy» å få en slik melding! Lillegull hadde bubbet igjennom til vogna og alle putene der, så det var vasket og hang til tørk. Slik at da var hun ute i ståstativet sitt lenge! Det har et slikt fint brett foran henne, der liker hun å ta og kjenne på de forskjellige lekene hun har oppi der, nesten som en liten «vaske/lekekasse»🙂

Så ble jeg fortalt ved henting at jammen fylte det seg fullt opp med vann i «lekekassa» hennes🙂 HERLIGE sommerdager er det nå, helt fantastisk varme til å være i Norge. For første gang på flere år synes jeg det er varmt-herlig-LOVE IT🙂 Dette kan gjerne fortsette for meg🙂 Og Emily liker varmen like godt i år som i fjor🙂🙂🙂

Emily i vannkrig🙂 Med de andre barna og voksne i barnehagen🙂 Det er så herlig at hun får være med på det meste, være med på det som de andre barna er med på🙂

Heia for Nordskogen Barnehage og integrering!🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s