«Ny» sommerglad vogn

juli 2014 014 juli 2014 015 juli 2014 016Det blir ikke så mye tid om dagen til å være kreativ, noe som jeg elsker, men iblant så slår jeg til🙂 Synes den nyeste vogna til Emily er superbra og fin, joggevogna, vi bruker faktisk nesten bare den nå. Men så er den jo litt «trist» da all støtte og posisjonering som Emily må ha er i sort. Orignalt under er den i en herlig beige farge, så egentlig ville vi nesten bare beholde den slik etter at vi måtte ta ut all støtte….Men så trenger jo Emily alt det ekstra som er montert oppi da, sånn er det bare🙂

Så da tok jeg et av Emily`s fargerike laken fra Zara Home, og kledde det rundt støtteputene i vogna. Det ble jo nesten som en ny vogn! Og behagelig også for Emily å sitte på nå på sommeren da hun gjerne har «nakne legger», deilig bomullstoff.

Og i tillegg veldig praktisk: neste gang Emily bubber så slipper man kanskje å demontere «hele vogna» fordi det har gått gjennom til alt av støtteputer. Kanskje trekket beskytter nok til at det ikke går igjennom til alle delene Dette skjedde nemlig to ettermiddager på rad i barnehagen sist uke he he🙂 Takket være superdyktige «vogn-ansvarlig» i  barnehagen så slapp jeg av den verste jobben med monteringen🙂

For en ting er å ta fra hverandre et hjelpemiddel, en annen ting er å sette det tilbake i samme stand som det var…Det er en helt annen sak!🙂

 

2 thoughts on “«Ny» sommerglad vogn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s