¡Hola!

Mari og Emily baderVi storkoser oss på herlig sommerferie i Spania!! Her har vi vært siden 3. august og vi er her frem til lørdag, to netter her igjen🙂 Onkel Henning reiste hjem med fly i går kveld, pappa kjører hjemover i dag og vi resten av gjengen flyr hjem lørdag ettermiddag❤

Denne ferien har vært litt annerledes på flere måter, mest fordi at vi denne gang har leid sommerhus, i utkanten av Torreveja. I en herlig by som heter Quesada🙂 Mye mer sjarm og koselig her synes nå vi, enn «inn i» byen Torreveja🙂 Emily har storkost seg, hun har jo badet supermasse! Har aldri badet så mye de andre «syden»-turene våres🙂 Hun har supergode netter, holdt seg frisk, og vi har verken hatt bruk for lege eller sykehus, luftambulanse eller reiseforsikringen med tanke på Emily. Ingen selvfølge, og takknemlig for at enda en sommerferie går inn i Emily`s minnebok❤

Det blir noe helt annet når man har sitt eget hus med eget basseng! Victoria er jo super-fisk i vannet og har lært alle mulige triks🙂 Og ekstra kos å være med både storesøster og to kusiner, samt onkel og Mimmi i tillegg til oss! HEAVEN🙂

Tre generasjoner på tur er veldig kos-gode minner for barnebarn å ha med Mimmi på tur🙂 Kos for oss alle å være samlet så mange som 9 stk.🙂 Og veldig godt for oss å ha med avlaster og kusine Mari igjen dette år-det gjør ferien helt perfekt!🙂❤ Mye jeg kunne fortalt om denne herlige ferien, men nå er det natta her i huset så får fortelle mer om Emily når vi kommer hjem🙂 Men en ting er sikkert: Lillegull har blitt SKIKKELIG BRUN!

Hun var jo ganske brun allerede før vi kom hit, jentene her spøker med at hun har vært i solarium og at vi har «tænet» masse hjemme i forkant he he🙂 Sannheten er jo at takket være en herlig sommer i Norge før avreise og masse ute både i barnehagen og avlaster ga et godt grunnlag, samt at hun har arvet pappas gode hud🙂

Under følger en serie av en rekke SMÅ bilder, man kan evt. klikke på et bilde for større bilde og så «hoppe» fremover med pilene🙂 (De store bør ikke trykkes på, de fungerere ikke som «slideshow)

Fortsatt god sommer her fra Spania til alle Emily`s følgere❤

20140808_213441_LLS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s