Fotografering i barnehagen

Barnehagefotografering!

Barnehagefotografering!

I dag var det klart for den årlige fotograferingen i barnehagen🙂 Må si jeg er imponert over at fotografen kom i barnehagen kl. 9, og allerede kl. 13 fikk jeg mail om at bildene var klare til å se gjennom! Det var tre bilder, og dette bildet jeg her nå deler var desidert det beste🙂 Kopier er bestilt over nettet, både farge og s/h for gjennomsyn🙂  Et skjønt bilde av henne synes jeg dette var! (Sånn helt objektivt he he) Og imponert over barnehagen som har «tryllet litt» slik at det ser ut som om Emily sitter selv🙂 Den skjønneste 4 åringen🙂

Første barnehagefotograferingen uten storesøster – men den ble ikke særlig suksess i fjor uansett. Timingen den gangen var ikke helt til Emily`s fordel, da var hun litt snufs og irritert. Så det ble ingen fine bilder av dem samlet likevel. Året før der igjen var Emily syk. Så vi må helt tilbake til første barnehagefotografering hvor det ble suksess av småsøstrene sammen, de bildene er til gjengjeld foreviget i ramme i gangen🙂 Tenk det er tre år siden…❤

Det var «gåbussaksjon-dag» på skolen til lille store storesøster i dag, så vi var ekstra tidlig i farta🙂 Fem over syv ut døra takket være nattevakten❤ Da rakk vi å levere Lillegull i barnehagen, parkere bilen et stykke unna skolen, så gikk vi🙂 Og tenk uten gråt ved avskjed🙂 Litt bedre i morshjertet da, tross litt «klamring» til mine bein før hun går bakom pulten ved innskriving. Hun har nemlig fast plass ved innskrivingsbordet på sfo, liten assistent på et godt fang❤

Har også vært på første foreldremøte på Sentrum skole denne uke, og meg må si jeg er imponert over den skolen! Med PALS mål og sanger, BRA-kort og tett godt samarbeid mellom lærer og skole-og en dyktig «Down to Earth» rektor🙂 Allsang og humor, alvor og informasjon på fellesmøte, før et godt og informativt foreldremøte i klassen til Victoria. Ekstra gøy å kikke litt rundt i det fine klasserommet hennes, se på alle bøkene hennes og det hun har tegnet og skrevet. Herlig å se et klasserom som fylles opp av elevene og lærerens kreative sider, etter hvert som ukene går🙂 Rart å være 1. klasseforelder igjen, men godt!

Hurra for verdens beste barnehage, skole og sfo!

2 thoughts on “Fotografering i barnehagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s