Hverdagsliv og ventesorg

Emily i barnehagen sist fredag

Emily i barnehagen sist fredag

I går kveld hadde jeg besøk av ei fantastisk dame, ei dame som har har vært utrolig god å snakke med tilbake til den stormfulle krampeperioden til Emily. Tilbake til det første året, da det stomet som verst. Noen mennesker der ute setter spor. Og det gjorde henne virkelig  <3 Hun har også kjempet bak i kulissene for å få MPEI inn i sjeldne diagnose-registeret, som det nå er fra januar i år🙂

Nå var hun på avtalt besøk hjemme hos oss fordi jeg har sagt ja til å være med på en studie, rettere sagt en master hun skal skrive om temaet:  

«Hverdagsliv og ventesorg. Hvordan leve livet på lånt tid?»

Det var ikke vanskelig å si ja til å bli med. Tenker det er så fint med fokus på dette temaet. Det er så fint at det forskes enda mer på. Så fint at det kan hjelpe mange rundt oss, mange etter oss.

Og det var jo også veldig kos å snakke om Emily i en hel time! Godt å snakke ordentlig om hvordan det er å være forelder til et annerledes barn. Parforhold. Familieliv. Jobb. Det sosiale. Familie og venner.

Og sist men ikke minst: det å ha barnet sitt på lånt tid. Ventesorg. Hverdagen oppi alt dette…Og tiden fremover. Hvilke tanker har man. Emily`s fremtid. Som vi ikke vet rekkevidden av.

Og uansett alle tanker, både fine, såre og triste,  så måtte jeg til slutt presisere at uansett hvor krevende det kan være til tider å ha et annerledes barn: Så gir Emily så uendelig mye GLEDE tilbake til oss! Det hun utstråler av LYKKE OG KJÆRLIGHET  til de rundt seg er helt unikt og fantastisk❤ Hun har en slags magisk «tiltrekningskraft» mot f.eks. andre barn som er rundt henne. Hun elsker oppmerksomhet, kos, sang, «herjing» og husking»🙂 HUN HAR DET SÅ GODT OM DAGEN🙂

Emily sist fredag i barnehagen

Emily sist fredag i barnehagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s