Innholdsrike dager

ReMila 2014

Tro det eller ei men forrige søndag løp mor ReMila. Dvs. ikke en mil, men 5 km. Nikita og jeg hadde meldt oss på vegne av jobben, og i gruppa «trim/gå klassen». Men det ble jo slik det alltid blir. Det er jo ingen som gikk den løypa! Så det ble mest jogging, noe gåing. Og så gøy det var! Fikk testet kondisen, som ikke akkurat er på topp. Men for å ikke trene så syntes jeg at jeg klarte meg egentlig ganske så bra. Mannen løp hele veien da han klart hadde meldt seg på fellestarten – idrettsmann som han er🙂 Victoria skulle egentlig løpe barneløpet, men hadde aldeles ikke lyst…Så hun var hos beste kusine Mari i stedet, sammen med Emily.

I utgangspunktet t hadde jeg tenkt å ta med Emily i joggevogna, og løpe med henne…Men hun var litt «slækk» på morgenen, litt hoste og det var jo øs pøs regnvær fra morgenen av (lysnet opp utover dagen) Slik at overlykkelig jeg var da Mari ringte og sa at hun kunne ha begge småjentene🙂 Gøy å gjøre noe slikt med Nikita❤

Fredag ettermiddag kjørte Rebecca oss to store samt Nikita innover til Oslo. Vi storkoste oss på Wallmans, til showet «Miracles»🙂 Har alltid drømt om å ta med de store jentene inn dit, og nå var de endelig store nok til å være med🙂 Et slikt show med middag og underholdning samtidig må bare oppleves! En utrolig herlig minnerik kveld, og fantastisk deilig å sove på hotell igjen🙂 Noe av det beste med hotell er frokosten…Det gjorde heller ikke noe at den var litt «annerledes» enn en vanlig hotellfrokost og såklart økologisk. Lørdag ble det shopping, drømmehelg for oss fire🙂 Victoria koste seg på overnatting hos klassevenninne, og Emily på den månedlige avlastningen🙂

En slik «mini-helgdøgn» var supervitamin for oss fire, det er ikke så ofte vi er sammen bare «oss voksne». Viktig for de store og oss å ha litt alenetid. God investering på flere plan🙂

Lørdag kveld var det å hente Victoria, litt lørdagskos-så pynte til venne-bursdagsfeiring etter at hun hadde lagt seg. Da hun kom ned søndag morgen sa hun: «Du er verdens beste mamma» og ga meg en superklem! Bordet og pynten falt tydeligvis i smak🙂

oktober 2014, barnebursdag 018oktober 2014, barnebursdag 020

Hun hadde bedt 6 gjester, de nærmeste vennene fra bl.a. barnehagen. Ingen «nye» venner fra skolen, hun fikk velge selv. Helt fint tenkte jeg, det blir fort nok mange gjester et annet år. Og selv om de bare ble 8 totalt, så skal jeg love dere at det ble lyd i stua selv om! Fire gutter og fire jenter, deriblant Emily som kom hjem når festen startet🙂 Hun måtte såklart bli med i storesøsters feiring🙂 Det var den mest  behagelige barnebursdagen jeg stelte i stand til ever, da hun var storfornøyd med cookies, pikekyss og muffins. Etter pølser vel og mere. Men ingen stor Barbie etc. kake å pynte, det er jo slike store kaker som tar halve natta…

Victoria var ivrig hjelper på søndags morgen🙂

oktober 2014, barnebursdag 002 oktober 2014, barnebursdag 005 oktober 2014, barnebursdag 009 oktober 2014, barnebursdag 011oktober 2014, barnebursdag 022oktober 2014, barnebursdag 021

Man kunne kle seg ut de som ville, flere hadde gjort det, og det var ikke alle som kjente igjen Victoria, hun var jo forvandlet til selveste Kaptein Sabeltann!

oktober 2014, barnebursdag 013

oktober 2014, barnebursdag 038 oktober 2014, barnebursdag 049

Etter barnebursdagen bar det rett til Onkel Hans i bursdagsfeiring, like kos som alltid disse familie-bursdagene🙂 Der var vi heldig å få treffe på Ofa også❤

oktober 2014, barnebursdag 059 oktober 2014, barnebursdag 063

Emil er stort sett i superform! Gode dager og netter, litt utrøstelig og litt magevondt til tider, men alt i alt ganske så fornøyd mesteparten av tiden🙂

Så går det virkelig fremover med tilbygget! I dag ble belegget på baderommet lagt endelig🙂 Var litt mørkt der så bildet er ikke så bra, men det er lys grått/hvitt/sort mønstret. Ekstra godt for baderom hvor hjelpemidler og rullestol skal bli brukt. Elektriker holdt på to dager sist uke og la alt klart, og rørlegger i går🙂 Gleder oss til vegger og tak også kommer opp om kort tid🙂 Byggmester har også skiftet kledning på en øvre vegg, samt starter annen yttervegg i morgen, samt riving av «et lite utstikk av en kjellerbod» som tar altfor mye plass i vår oppkjørsel🙂 Så håndverkerne har nok å henge fingrene i for å si det sånn🙂

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       oktober 2014, barnebursdag 001

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s