Hos tannlegen

I tannlegestolen, ganske så avslappet faktisk i dag!

I tannlegestolen, ganske så avslappet faktisk i dag!

I dag var det tid for et besøk hos tannlegen igjen, vi er der ca. hver 2. til 3. måned❤ Det er jo synd at hun så tidlig fikk hull på de fire fortennene oppe, men veldig bra at tannlegen igjen i dag kunne konstatere at det ikke har blitt verre. Så da var det litt pussing og «pirking» samt litt «banankrem» på til slutt, noe Emily er glad i🙂 Og det har vel aldri gått så bra som i dag, Emily var forholdsvis «rolig» (andre ville nok ikke kalt det for rolig, men for Emily å være så var hun det) slik at det gikk ganske greit å holde hender og kroppen hennes i ro slik at tannpleieren fikk gjort sitt. Det skal riktignok sies at Emily likevel sterke morshender klarte å «slå» til tannpleieren et par ganger med sine aktive armer…🙂

Victoria har pleid å være med som assistent, hun har vært så glad i det og ønsket det. Nå som hun har begynt på skolen så kan hun ikke det lenger. Men hun var med i dag som «pasient» hun også, da hun har hatt en løs tann veldig lenge. Og en veldig utvokst ny tann som gjerne skulle hatt litt mer plass…Og som er ganske så langt bak den nåværende tannen. Snakket litt frem og tilbake men kom til at hun fortsatt får «rugge» på den masse hver dag, og at den da snart vil falle ut til tann-feen. Så blir det nok bedre for den nye tannen etter hvert da🙂

Emily har vært to døgn på Tua, så gjensynsgleden var stor imorges da vi hentet henne der før kl. åtte og tannlegetimen🙂

For som Victoria sier: Borte bra, men hjemme best!

En god natt til alle Emily`s følgere🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s