De søteste knappe-pads!

20141102_140549 (1)

Se så mange fine søte herlige knappe-pads som kom i posten i går! Emily er så utrolig heldig som har så gavmilde mennesker rundt seg❤ Det var en stor bunke, i herlige farger og mønstre. Den første vi tok i bruk var apen-er den ikke søt?!!! 20141102_131955Utrolige myke og deilige :-)Absorberer nok kjempebra :-)  Overraskende gave fra ei trofast blogg-følger, som selv har sykdom å stri med. Som også nylig har fått knapp, og vet hvor godt det er å ha slike myke stoff-pads inntil huden sin! Hun ønsket at Emily testet ut disse søte nye samtidig som henne🙂 Man kan jo ikket annet enn å smelte…. Så rørende!

Tusen takk kjære deg❤❤❤ Så omtenksom og snill du alltid er❤ En spesiell plass du også har i hjertene våres❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s