Lykken er et badekar!

20150118_101515

Lykken er et hev/senk badekar!!! På det nye badet til Lillegull har hun verdens beste badekar fra Medema as.

http://www.medema.no/viser-produkter.asp?AjrDcmntId=906

Over badekaret er det festet et stellebord med dusjleie, samt en løs madrass oppå. Stellebrodet kan vi bare vippe opp når hun skal bade. På stellebordet er det også en grind, det var lurt vi bestilte fordi Emily er ganske så aktiv på benken om dagen!!! Det må filmes i løpet av uka🙂 Hennes aktivitet har allerede resultert i en knust lavendel-olje som stod på hylla ved siden av! Det er krefter i denne jenta om dagen skal jeg si!🙂 Hun sparker med beina, tar noen skikkelige «sit ups» og kommer seg ganske høyt opp ved hjelpe av albuene. Forrige uke hadde hun faktisk klart å sette seg opp for et sekund i senga!! Før hun «vips falt til siden igjen…»

Badekaret kan senkes helt ned til vanlig høyde, og heves helt til ønsket høyde for den som steller henne🙂

Kun de som har bært Emily ned trappa til kjelleren til det trange badet der…Når det har vært planlagt badestund eller hun har bubbet så mye tvers igjennom alt at man bare må «løpe ned» for å dusje henne…Eller alle de gangene hun har kastet opp over både oss og det rundt henne…og seg selv fulldekket med oppkast. Kun de som har holdt henne i armene sine, voktet sine skritt ned trappa mens Lillegull har sparket av glede…Takk til tålmodige avlasterer og nattevakter! En utfordring også å bære et aktivt funksjonshemmet barn! Kun de vil forstå fullt ut hvor glade både vi og Emily er for hennes nye spesialtilpassede bad🙂🙂🙂 Vegg i vegg med rommet hennes, og bare en meter fra senga hennes åpenbarer skyvedøren seg…rett inn til badet hennes🙂

LYKKEN ER ET BADEKAR❤

 20141208_193102

Grinden gjør at jeg kan strekke meg etter et håndkle uten at Emily faller ut…

Stor vannglede for småsøstrene <3

Stor vannglede for småsøstrene❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s