Fantastiske putetrekk

Er ikke disse lekre? Lette å vaske er de også da det er 100% bomull, så holder de seg fine i vask. Det er også et viktig moment siden det stadig er oppkast.

Er ikke disse lekre? Lette å vaske er de også da det er 100% bomull, så holder de seg fine i vask. Det er også et viktig moment siden det stadig er oppkast.

Det er mulige trofaste blogglesere har sett disse putene på bilder av Emily tidligere, men putene fortjener et eget innlegg! Disse flotte putetrekkene dere ser har flinkeste Aina sydd http://www.knotteklær.no

De hvite med engelsk blonde (litt forskjellige mønstre) har corpoformputer fra Øvrebø inni. Disse medfølger det kjedelige røde og blå trekk! Ikke noe galt med basisfarger, men etter å ha vært i hjelpemiddelverden i snart fem år, så blir man litt lei av fargene rød-blå-gul-grønn… Så er det også noe med det å gjøre det litt koselige for Emily.

003 002

De avlange «pølsene» ligger gjerne bak ryggen til Emily under søvn, eller under hvile eller når hun trenger å få et lite rede. Selv om hun jobber seg aktivt ut av redene nå, så kan det være godt for noen sekunder. Og ellers godt å støtte inntil henne når hun har funnet roen og sovnet. «Halvmånene» brukes gjerne mellom beina og/eller armene for litt ekstra støtte og kos.

004

De store lilla «putene» over her med ensfarget lilla stoff (for øvrig samme stoff, bomullslerret, som sengekanten er sydd i) har puter fra Amajo http://www.amajo.no inni. Disse «putene» er bestilt til transportervogna (mobilia) Emily bruker inne. De hjelper til å bygge litt opp og støtte der det trengs, og er også i hyppig bruk andre steder med Emily. Disse medfølger det grå trekk. Helt greit men må si det var litt mer fresh i lilla!

Er så takknemlig for at Knotteklær syr så og si alt Emily og jeg måtte drømme om🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s