Sommer kommer!

Ei blid jente kl. 7 imorges, klar for barnehage i ny outfit! )fra Knotteklær, fikk til sin bursdag av søstrene)

Ei blid jente kl. 7 imorges, klar for barnehage i ny outfit! )fra Knotteklær, fikk til sin bursdag av søstrene)

Utrolig kos 50 års fest i vennegjengen, rusletur langs kyststien i Stavern med gode symøtejenter etterfulgt av utrolig kos grillkveld i koselig «symøte-hytte» og  rydding og sortering av alt mellom himmel og jord et hjem kan samle på…i 2. etasje preget sist helg. En innholdsrik, veldig koselig helg med gode og fine opplevelser! Høydepunkt var også at for første gang kunne jeg reise fra Victoria da hun var i barnebursdag på søndag, det skal jeg innrømme var en god følelse

20150530_155451 20150530_154420 20150530_155201 20150530_155211

Å gå kyststien med 8 andre jenter en lørdag ettermiddag, var bare helt fantastisk. For en natur vi har! Her skal jeg ta med familien en dag i sommer! Emily også, det var ikke langt fra p-plassen til de skjønneste «maleri-bildene» åpenbarte seg! Og med skravlekveld på Stavern-hytte på kvelden, hvor jeg lo mer enn jeg har gjort på veeeeldig lenge🙂 Fantastisk å kunne slappe av på en lørdagskveld helt uformelt🙂 Ble ikke mange timers søvn den helga med to sene netter, men det var det verdt! Emily storkoste seg hos avlasterfamilien i Kvelde hele helga🙂 Masse ute og på farta og midtpunkt hele helga🙂

Husker nesten ikke hva vi har gjort alle dagene denne uka… Men bortsett fra å jobbe-jobbe mye samt mye her hjemme så er det 4 høydepunkter denne uka:

  • Emily storkoste seg på Tua i hele 3 døgn
  • Venninne og jeg STORKOSTE OSS en hel formiddag på Farris Bad. (på min etterlengtede «egentlige fridag onsdag» som var en liten stund siden jeg hadde hatt fri) SPA etterfulgt av herlig lunch. ANBEFALES PÅ DET VARMESTE
  • Victoria og jeg gikk liten kveldstur oppi skogen rett bak huset, til der hvor hun og pappa har «bygd hytte» (jo vi skal ta deg og med Emily snart, litt vanskelig med vogn helt frem men vi skal finne en løsning!) Plukket liljekonvall og koste oss!!🙂
  • Sommerfest torsdag kveld med Victoria`s klasse. Herlig gjeng, både små og store og klokkeklar sang fra våre søte små🙂
  • Emily har vært på sommertur med barnehagen i dag fredag på Buggegården🙂
20150603_183815

Vi har det i Horten! 3 min. gange fra huset, til Victoria og pappas «hytte prosjekt», fantastisk utsikt og masse liljekonvall og mose. WE LIKE

20150603_184008 20150603_183921

20150603_183829

Ukas nedtur var at jeg klarte å punktere det ene bakdekket på Emily`s bil idet jeg svingte inn oppkjørselen i ettermiddag…Det veksler fort fra glede til «sorg» enkelte dager! I lykkerus som jeg var, der jeg kom kjørende fra jobb og barnehage… kikket rundt og stusset på at Victoria og pappa ikke hadde kommet hjem før meg

20150605_155143Lykkerusen hjemover skyldtes at jeg under guttas månedlige «fredags-happening» på jobben, kalte på meg og kåret meg til Månedens Ekstraordinære Innsats. Det var stas det! Med innrammet diplom i beste Ditt Kontor-stil, og storslagent gavekort fra Sport1🙂 HERLIG-HELDIGE MEG!🙂🙂🙂 Ble så overrasket og litt beveget, slik at jeg fikk ikke frem den største takketalen… Men takk kjære dere-dere vet hvem dere er alle mann🙂 Verdens beste kolleger og sjef🙂

Og med verdens beste lillegull i strålende form om dagen, brun har hun blitt på hendene, vi andre taper nok «brun-konkurransen» i år også…Hun kommer til å ha godt underlag i god tid før avreise Spania 21. juli. Slik hun alltid pleier! Hun har vært mye ute i huska i barnehagen, hun elsker vinden..kjenne luften og alle inntrykkene. Hun skaper stadig nye venner. Det varmer et mors hjerte. Det varmer når jeg leser og hører om andre barn som vil leke med Emily. Være med Emily. Kose med Emily. Heldige Emily og vi som har så mange rundt oss, både store og små

På fuglehuska i barnehagen

På fuglehuska i barnehagen

Koser med lam på turen til Buggegården med barnehagen. Stas!

Koser med lam på turen til Buggegården med barnehagen. Stas!

Ingen store planer denne helgen, det er litt godt det også. Ikke utenfor hjemmet hvertfall. Men vi drømmer om både å få ordnet litt i hagen og startet med maling av huset. Et sted må vi begynne, så får vi håpe det blir opphold etter hvert i morgen ref. værmelding! Kalenderen viser juni, temperaturen noe annet de fleste steder i landet, men sommer er det uansett. Norsk sommer! Emily`s SJETTE SOMMER!

Emily`s andre sommer, juni 2011. Zakynthos, Hellas!

Emily`s andre sommer, juni 2011. Zakynthos, Hellas!

En god helg til alle Emily`s følgere🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s