Verdens beste tannlegeassistent

20150610_081256 20150610_081255 20150610_081251 20150610_075703

To glade jenter hos tannlegen i går. Storesøster så glad for at hun kunne være med som assistent, slik hun alltid pleide før. Men som hun ikke har gjort siden hun begynte i 1. klasse. Men med tidlig morgentime, så rakk hun både å være med og hjelpe til o første time🙂

Denne gang satt Emily i sin x-panda (manuell «rullestol») og det fungerte utmerket! Tidligere har vi vekslet på tannlegestolen eller vogna. Men når hun er der hver 3. – 4. måned så gjør man seg noen erfaringer🙂 Fortsatt stabilt med hennes tannhelse, de begynnende sorte hull i de øverste melketennene helt foran hadde ikke forverret seg. Godt. Kan ikke skjønne annet enn at de kom tidlig pga. alt hun fikk av medisiner det første året hennes. Tennene blir pusste 3 ganger daglig, og vi forsøker å skylle med vann etter hver gang hun har spist.

Emily lot tannpleieren pusse og rense greit, og hun er jo ikke akkurat den enkleste pasienten med alle sine ufortsigbare bevegelser. Men hun satt overraskende «rolig» igår. Victoria synes i mellomtiden det var litt spennende å sitte i tannlegestolen. Det går jo lange jubel-år mellom hver gang en frisk 6-åring får innkallelse til tannlegen🙂 Men når Emily begynte å protestere i form av noen lyder, rykket storesøster fort til for å underholde med en lys-leke slik at Emily holdt seg rolig. Mens mor holdt armene «i sjakk».

Hurra for verdens beste lille storesøster. Verdens beste assistent!

20150610_081247

Litt tankefull før tannpleieren setter i gang…

På plass i barnehagen

På plass i barnehagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s