Koselig kveldstur med Ofa <3

20150701_192221[1]Onsdag tidlig kveld reiste Victoria og jeg til Ofa, mens Emily var hjemme med avlaster Vilde🙂 Det er slikt som går an når det er sommer og sol, selv om hun har vært på både sfo og «ferieklubben» siden vi ennå begge jobber.

Det var sååå ekstra kos med en slik kveldstund, med bare oss tre. Da kunne jeg konsentrer meg fullt og helt for Ofa og Victoria, selv om det såklart er kos å ha med Emily dit også. Og hun er jo som regel med❤ Ofa takket ja til en liten kjøretur, og det gikk som en drøm for han å stige inn og ut av Emily`s bil. Det har vi vært litt spente på, og har ikke turt å ta hennes bil når han skal være med.

Vi tuslet ut av Helsehuset, han fikk permisjon selv om det egentlig var kveldsmat tid- (han mente jo han akkurat hadde spist..) men kjørte de få meterne bort til Sport1 hvor både Nikita og Lorns jobbet den kvelden. Vi kjørte også en runde rundt senteret mens han pekte og pratet livlig.  Det ble likevel en del meter å gå med rullatoren.

Spreke fine pappa`n min, tenk han er 89, kjenner oss igjen, har humor og koser seg ekstra når han får besøk på Helsehuset❤

Hvor ble tiden av? Husker så godt i min barndom, da var det han som tok meg med til Revetal. Til senteret. Hver fredag ettermiddag var det storhandel. Den gang var det bare Arve Gran as der, matbutikken. Etter hvert kom flere butikker til, og i dag er det rene byen på Revetal. Tenk hvor mye som har endret seg på disse årene…

Og selv om han er litt bortreist iblant, og litt surrete, og det er både grevlinger og andre «usynlige» mennesker bare han ser rundt seg – så må jeg likevel si at han imponerer meg stadig. Han er tross alt snart 90. Og jeg spøker ofte med han at jeg blir dement lenge før han blir det!🙂 Med tanke på alt jeg glemmer og surrer med i det daglige…

20150701_191743[1]

Ofa var mektig imponert over vareutvalget på Sporten🙂 Vurderte sterkt å kjøpe en elektrisk sykkel🙂

20150701_190806[1]

Med stødige og relativt raske skritt med sin gåstol. Det er ikke alle forunt å kunne mestre det i en alder av 89 år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s