20150903_17443420150903_173806

Musikktime nr. 3 var i ettermiddag på Kulturskolen, og i dag rakk vi endelig å være på plass FØR timen begynte. Da var Emily og jeg fornøyde og stolte av oss selv. Da hadde vi rukket både bleieskift, en flaske mat og pakket litt til i morgen på den lille halvtimen vi var hjemme etter barnehagen.

Hun spilte på både tromme og andre instrumenter, og lyttet så oppvakt etter både tone og sang fra musikklærer. Det var en ganske så vellykket time i dag, det var en sjelden ro over henne selv om hun gynget frem og tilbake i sin krabat stol! Hun fikk også en ganske så magisk stund med ballongen til læreren. Hun sendte den frem og tilbake til henne mange ganger! Kjente på den…knitret litt og kikket så interessert🙂

Her tar Emily heisen ned til musikk timen, det er stas!

Her tar Emily heisen ned til musikk timen, det er stas!

Victoria var hos sin beste venninne fra barnehagen, kjørte ei lykkelig jente dit etter skoletid. Hun hadde gledet seg i flere dager!

Dagens gullkorn fra Victoria, da jeg skrøt av henne imorges for at hun hjalp meg med husarbeid (hun tømte hele oppvaskmaskinen samt ryddet i en bestikk-skuff)

«Jeg gjør det ikke bare for å hjelpe deg da Mamma. Jeg gjør det for å få ukepenger og… Og noen sekunder senere kom det: Også er du den beste mamma jeg kunne hatt og da!»

Skjønne gode snillle lille store storesøster❤

Og gode store storesøstrene som ikke er her nå. Vi savner dem begge. Men Nikita trives så godt i USA hos sin vertsfamilie, der hun skal bo et helt skoleår. Rebecca koser seg også på sin nesten 4 ukers USA ferie. Hun har et velfortjent hvile-år med reising og jobbing, etter endt 3 års skolegang. En god klem til dere begge to «over there» fra småsøstrene og oss!

20150801_192220

Herlige minner…Spania juli 2015

One thought on “

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s